Wat?
 
Wat kun je verwachten
Vroeg of laat komen er momenten in je leven dat je door omstandigheden die op je weg komen, gedwongen wordt om stil te staan bij wie je bent, wat je eigenlijk wilt, waarom bepaalde dingen je overkomen en zich zelfs opnieuw herhalen. Dat vergt openheid, eerlijkheid en inzicht in jezelf, kijken naar je overtuigingen, je gedragingen en contact maken met je diepste kern.

Waar ik je bij kan helpen, is een herwaardering van jezelf en je leven om dit vanuit een ander perspectief te gaan zien, waarbij je oude programmeringen en overtuigingen gaat onderzoeken en loslaten. Je wordt steeds meer jezelf, je maakt keuzes vanuit je hart, leert grenzen te voelen en te respecteren. Ik kan samen met jou een proces in gaan waarin begeleiding in groei en bewust-worden centraal staat. Ik wil je ondersteunen in je eigen kracht te komen. Mijn uitgangspunt hierbij is dat alle antwoorden en oplossingen al in jezelf liggen, maar dat het heel fijn is dat je niet alles alleen hoeft uit te zoeken. Niet alles ligt zo herkenbaar aan de oppervlakte en het is soms moeilijk om van een afstand naar jezelf te kijken en de knoop te ontwarren.

Als ervaringsdeskundige biedt ik je mijn betrokkenheid, kennis en vaardigheden aan als ondersteuning op je weg. Alle oplossingen en kennis liggen altijd in je eigen wezen en vraagt om in het Licht te komen om onderzocht te worden. Ik wil je graag op jouw weg begeleiden.
Hooggevoelig?
Veel mensen die kampen met klachten van burn out, depressie, eenzaamheid, allergien, gedragsproblemen, zoals autisme, adhd ect. zijn hooggevoelig. Zij kunnen zich moeilijk afschermen voor alle indrukken die op hen af komen en raken f overprikkeld f sluiten zich steeds meer af. Het zijn vaak mensen die hoge eisen aan zichzelf stellen, het nooit goed genoeg doen, zich verantwoordelijk voelen, zichzelf continue kritisch bekijken, en onder enorme druk leven. Er ontstaan allerlei gedragspatronen en overlevingsmechanismen om jezelf toch te kunnen handhaven en je kwetsbaarheid te beschermen, totdat vroeg of laat toch die burn out of depressie om de hoek komt kijken. Ht moment om al het moeten en alle eisen van buiten los te laten en eens naar binnen te gaan. Heb je nog contact met je zelf, met je gevoel? Hoeveel leegte ervaar je? Hoe kun je jezelf terugvinden zonder een muurtje om je heen te nodig te hebben om de buitenwereld enigszins aan te kunnen. Hoe vind je weer plezier in je leven.