Helende Handen
 
Re-Connectieve Energie
Re-Connectie = Her-verbinding. Herverbinding met de Bron, daar waar we allemaal uit voort komen. Ook herverbinden met jezelf. De energie op zich is niet genezend maar spreekt wel het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan en brengt balans en heelheid op meerder nivo's, zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel. Deze frequenties worden gestuurd door een hoog-intelligente bron, die aangesloten is op Al dat Is, met alle wetenschap en kennis om de betreffende persoon te behandelen. De energie is van een hoog trillingsnivo en er wordt geholpen door vele samenwerkende lichtwezens. Per keer is het verschillend, afhankelijk van de persoon, van het moment, wat er in gang gezet mag worden. Dit wordt niet bepaald door mij als kanaal, maar door de hogere intelligentie zelf, die weet wat voor het hoogste goed van de cliŽnt het beste is. Het is een vorm van samenwerking tussen het kanaal (de afstemming en de handen van de therapeut) en engelen, lichtwezens, Verrezen Meesters, persoonlijke gidsen enz. De energie gaat naar die plaatsen waar een blokkade zit en waar heling nodig is. Dat kan soms een andere plek zijn, dan waarvoor de cliŽnt komt. Vaak is er op een dieper liggend nivo eerst heling nodig voor de symptomen kunnen verdwijnen. Regelmatig is er ook eerst bewustwording nodig op waarom de klacht zich aandient. In dat geval kan een sessie met Healingarts remedies verheldering en oplossing bieden. Daarna of tegelijkertijd kan de energie zijn werk verder doen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
De cliŽnt kan zittend in een stoel of liggend op een behandeltafel behandeld worden. Liggen is iets fijner omdat het heel ontspannend werkt. Kleding, met uitzondering van de schoenen blijft aan. Ik werk met deze energie niet direct op het lichaam, maar in het energieveld van de cliŽnt. Soms is het even nodig om de plek die heling vraagt even aan te raken. Daarna is het fijn om nog even in de energie te blijven en een glas water te drinken. Elke behandeling geeft weer een dieper effect. (Pijn)klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Je wordt a.h.w. weer aangesloten op de Bronenergie, op wie je ten diepste bent. Je wordt weer in balans gebracht en komt weer dichter bij jezelf.

Wat kun je ervaren?
Tijdens de behandeling kun je diverse sensaties gewaar worden. Dit kan fysiek zijn bijv. trillen van de oogleden, onwillekeurige bewegingen van bijv. ledematen, koude of warmte of tintelingen. Je kunt beelden krijgen of ervaren dat er meer hulp is dat er op dat moment in de ruimte fysiek aanwezig is. Alle ervaringen zijn persoonlijk en elke keer weer anders. Het kan ook zijn dat je helemaal niets ervaart, maar de energie brengt altijd iets teweeg. Het zet altijd een ontwikkelingsproces in gang. Mogelijk is het een aanzet tot bewustwording. Je trillingsfrequentie wordt zowiezo verhoogd en zet aan tot spirituele groei.

Afstandbehandeling of in de praktijk
Uiteraard is het prettig om ťťn op ťťn een heling te ondergaan, maar voor wie tijd of reizen een bezwaar is en niet fysiek aanwezig wil of kan zijn is het mogelijk een afstandsbehandeling te geven. Dit werkt evengoed, want energie gaat voorbij tijd en ruimte. Ik stem me dan af op de persoon nadat we een tijdstip hebben afgesproken en behandel dan alsof je aanwezig bent. Naderhand hebben we dan nog even contact via de mail.

Voor wie?
De energie is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Ook dieren kunnen baat hebben bij Re-connectieve energie. Zij geven zelf aan of ze het prettig vinden en hoe lang.

Effect
Aangezien het om hoog-intelligente energie gaat, valt van tevoren niet vast te stellen op welke manier de energie zal werken. Zij werkt daar waar nodig is, dat is niet altijd wat wij in gedachten hadden. Daarom kunnen er geen garanties op genezing van klachten komen. Ook kunnen en mogen er geen diagnoses gesteld worden. Het is een aanvullende behandeling die ontspanning en verlichting kan geven en inzicht op de achterliggende oorzaak van klachten Het is derhalve geen vervanging voor een reguliere behandeling. Medicijnen of therapie voorgeschreven door een regulier arts dienen ten allen tijde nagevolg te worden. Bij vermindering van klachten, gaat u altijd in overleg met uw arts of er evt. afgebouwd kan worden.