Sessie met Healingarts
 
Hierbij werk ik met remedies die je hogere lichtfrequenties activeren en je bewust-zijn verhogen. Ze helpen om blokkades die in je systeem zitten in het bewustzijn te laten komen, zodat ze herkend, erkend en geheeld mogen worden. De druppels werken op zowel de fijnstoffelijke lichamen als op het mentale en emotionele lichaam en via die weg ook op het fysieke vlak. Oude verstoringen die in je systeem zijn achtergebleven mogen in het bewustzijn gebracht worden en kunnen worden getransformeerd en zodoende geheeld op een diep nivo.

Wat houdt een sessie met deze remedies in.
Er zijn twee mogelijkheden. Je geeft aan waaraan je zou willen werken of we gaan er blanco in en kijken wat er zich aandient. We kiezen een paar remedies uit waarvan je voelt dat die je erbij kunnen ondersteunen. Vervolgens begeleid ik je een visualisatie in. Met datgene wat je tegenkomt gaan we aan de slag met hulp van deze remedies. Ze helpen je om achterliggende patronen te verduidelijken of de oorsprong van een item waar je tegenaan loopt, te onderzoeken en vervolgens helpen ze je om zaken om te zetten, bewust te kiezen voor een bepaalde weg. Vanuit inzicht en liefde kun je het grotere plaatje zien. Waarom gebeuren bepaalde dingn in je leven, wat heb je eruit te leren, wat kom je op aarde doen. Via de remedies worden emoties aangeraakt en kan dit gaan stromen. Hiermee neem je zelf je verantwoordelijkheid en kun je uit evt. slachtofferschap stappen. Gedurende de sessie heb ik de rol van een soort gids in de ervaring, die jij beleeft.

De lichtremedies helpen je te aarden en karmische belastingen en energetische blokkades te helen. Er ontstaat in-zicht en bewust-wording. Je mag steeds meer ballast van zaken die jou niet meer dienen of die je zelfs tegen kunnen houden om te veranderen, loslaten. Ze brengen je dichter bij je Zelf, je eigen Licht. Je mag steeds meer het gevoel krijgen dat je er mag zijn, hier & nu, in contact met je Zelf.

Deze manier van werken is ook uitermate geschikt voor Nieuwetijdskinderen, kinderen met HSP, autisme, adhd e.d. Zij kunnen heel snel informatie ophalen, duiden en omzetten. Helpt om hun plek op aarde te vinden. Zet ze in hun kracht om te mogen zijn wie ze zijn.

Om het proces te ondersteunen dat in gang is gezet, kan het goed zijn om één of twee remedies thuis te gaan gebruiken via een inneemflesje of een buisje dat je bij je draagt. Dit kan voor je uitgetest worden of kunt je er zelf toe besluiten.

Items die geschikt zijn voor Healingarts:
 • Helen van familielijnen
 • Helen van trauma’s uit het verleden, ook uit vorige levens.
 • Oplossen van energetische blokkades
 • Helen van het innerlijke kind
 • Losmaken van energetische koorden
 • Je helpen om je meer thuis te voelen op aarde
 • Psychische en somatische klachten
 • Entiteiten weghalen
 • Meer gronding en rust ervaren
 • Meer van jezelf begrijpen
 • In je lichtkracht gaan staan.
 • In contact komen met je 'ik ben' energie
... en veel meer.

Voor meer informatie zie www.healingarts.nl