Ervaringen
 
V.
Eenmaal ben ik bij je geweest en heb je me op het goede spoor gezet met o.a. bloesemtherapie en pulsing. Als ik weer een stap ga maken of het spoor dreig kwijt te raken, kom ik zeker bij je terug ! Omdat je goed kijkt en ziet wat er nodig is.
J.
Mooie site, erg leuk! Ik wil je bedanken voor de bloesems ze doen steeds weer goed hun werk en daardoor zie ik de toekomt weer erg positief. Bedankt voor alles.
B.
Margriet heeft echt hart voor dr vak. Ze is enorm gastvrij, neemt echt de tijd voor je en ik heb heel erg genoten van de Holistic Pulsing behandeling. Echt een aanrader om eens bij Margriet langs te gaan voor een van de behandelingen! Tot de volgende keer, Margriet!
I.
De meditatieavonden bij Margriet zijn voor mij even pas op de plaats, even tijd voor mezelf. Margriet bereidt de meditatieavonden goed voor. Muziek, sfeerverlichting, edelstenen, kaarten en eventuele remedies liggen klaar. Alles afgestemd op het thema van de avond. We starten met een stukje 'verdieping' over het thema; goede en duidelijke uitleg met altijd ruimte voor eigen inbreng en vragen. Aansluitend de meditaties; fijn weer thuiskomen in mezelf, het geeft me rust en maakt ruimte in mijn lichaam. Voor mij zijn deze avonden heel inspirerend en waardevol. Heerlijk! Mijn complimenten!
P.
Ik weet niet of ik het zou kunnen verwoorden, weet alleen dat het me erg goed deed en dat ik geen pijn in mijn heupen meer had. Reiki werkt op vele lagen door. Ik heb heel veel vertrouwen in Reiki en ook een diep commitment, allicht is dat voor een ander helemaal anders en werkt het niet op dezelfde manier. Reiki geeft wat op dat moment nodig is, als ik het ontvangen kan. Ik wil het er graag nog met je over hebben. liefs pragati En ik vind je een fijn kanaal, de sessie was fijn.
K.
Ik ben naar Margriet gegaan omdat ik halverwege mijn overgang regelmatig klachten kreeg van hoofdpijn en andere nogal vage klachten waarvoor ik al van alles had uitgeprobeerd zoals acupunctuur,klassieke homeopathie, bio resonantie en Tibetaanse kruiden. Mijn sessies bij Margriet hebben me heel goed gedaan, ieder keer zochten we eerst uit wat ik wel of niet nodig had, of ik ergens allergisch voor was of tegen een burn out aan zat en dan welke behandeling er nodig was. Zo heb ik verschillende soorten druppels gekregen en drukpunt behandeling en holistic pulsing wat ik iedereen kan aanraden omdat het naast dat het heerlijk is ook iets in evenwicht brengt. De dag erna had ik meestal wat hoofdpijn omdat er dan allerlei afvalstoffen uit moeten en daar had Margriet me ook voor gewaarschuwd. Ook ben ik anders gaan eten, want er kwam ook naar voren dat een vasten dieet goed voor me zou zijn, en sinds mijn sessies en dieet heb ik minder last van hoofdpijn en meer energie. Zodra ik weer meer last krijg van mijn klachten kom ik zeker weer terug. Of misschien gewoon een keer omdat het zo lekker en ontspannend is.
J.
Mijn dochter was onder behandeling voor haar angsten bij iemand anders. Zij kon haar niet meer vooruit helpen en heeft haar/ons doorgestuurd naar Margriet. Ik als moeder vond het een bijzonder ervaring om te zien hoe veel dingen die Margriet vertelde klopte. Onze dochter moet eigenlijk zo min mogelijk suiker eten en het liefst op een dieet, maar voor een kind van 12, die al aardig aan het puberen is, valt dat niet mee. De behandelingen die Margriet gaf werkten erg positief op onze dochter haar humeur en instelling. Ik vind dat ze, ondanks dat ze niet trouw volgt wat Margriet haar adviseert, ze positief verandert is en met haar angsten gaat het steeds beter.

Zelf was ik destijds depressief en vond de behandelingen erg interessant. Continu was ik op zoek naar iets wat me kon helpen en niet alleen maar medicijnen en de psychiater, dus ben ik zelf ook gegaan. Margriet komt voor mij over als een hele wijze, warme vrouw. Ik vind het fijn om met haar te praten. Voel me op mijn gemak. Ook de behandelingen die je krijgt(het maakt niet uit welke, want er wordt eerst gekeken naar wat je nodig hebt) kloppen allemaal precies. Mij heeft ze weer een stuk vooruit geholpen en kan het dus aan iedereen aanbevelen en zal dat ook zeker doen. Margriet dank je wel en tot snel.
I. en J. (afstandsmetingen)
Margriet is een echt een mensenmens met een gouden hart. Ze weet m.b.t. de bloesemremedies precies de diagnose te stellen en ik en mijn zoontje Jordy hebben er echt baat bij. Margriet neemt de tijd voor haar medemens. Lieve Margriet, ik ben blij en dankbaar dat je op mijn/ons pad bent gekomen en ik raad een ieder aan om ook eens aan haar een bezoek te brengen. Je zult verstelt staan. Licht en Liefde is wat Margriet uitstraalt. Liefs Iris en Jordy
F-L. (afstandsmeting)
Dank je wel. Wat een mooie Tarotkaart. En ik weet niet hoe je het doet maar je doet het toch.
Gisterenavond pakte het me en de kaart ondersteunt het.
Ik laat mijn oude ik los. Eerst dacht ik toen ik het las mmmh moet ik toch mijn relatie verbreken. Ja ik moet mijn relatie verbreken hoe die was en nu verder groeien.
Ik begin steeds beter voor mezelf op te komen en de affirmatie die je meegegeven hebt begint te werken. Het dringt door, voel het, geloof het.
Dit afgelopen jaar was echt een jaar van groei en af en toe stagnatie. En toen kwam jij in mijn leven.
Ik stelde de verkeerde vragen. En acceptatie van mezelf helpt je weet half niet hoeveel. Dank je voor het meer openen van mijn deur. En dan ken ik je maar zo kort maar je maakt voor mij het verschil.

Dank je dat je er bent en me gevonden hebt.
I.
Als ik bij Margriet een afspraak heb voor Holistic Pulsing geeft mij dat vooraf al een gevoel dat ik een verwen moment voor mezelf heb. Inderdaad Margriet heeft Oog voor Mij. Haar inlevend luisterend oor, haar warm hart, liefdevolle benadering, brede kennis, is een weldaad voor mijn zieltje en lichaam. De behandeling is erg prettig, een soort wiegen. De uitwerking voor mij is dat ik beter in mijn energie zit, dichter bij mezelf ben en blijf. Margriet probeert altijd wel "iets" extra's aan je mee te geven, waar je eens over na kunt denken-voelen. Vaak sluit dit aan bij mijn proces. Kortom een bezoek aan Margriet is voor mij "mijn feestje".
R.
Iedere sessie bij Margriet heb ik als heel prettig ervaren. Eerst rustig een kopje thee drinken en daarna ontspannen tijdens een behandeling. Ik heb me vanaf de eerste behandeling verbaasd over de werking en het inzicht dat het me geeft. Margriet heeft me op persoonlijke dingen kunnen wijzen waar ik vervolgens zelf mee aan de slag ben gegaan. Ik voel me nu een stuk rustiger en beter in balans.
M.
In een periode in mijn leven dat er veel dingen tegelijk speelden, waren de meditatie avonden bij Margriet voor mij een moment van bezinning. Het was even tijd voor mezelf nemen, de hectiek van alledag loslaten, zodat ik weer energie kon opdoen om verder te gaan. Margriet bereidde de avonden zorgvuldig voor, waarin zij ook de ruimte gaf voor onze persoonlijke inbreng, en de meditaties daarop afstemde, wat ik als heel prettig heb ervaren. De dag daarna mailde ze de informatie over het onderwerp dat aan de orde was gekomen door, zodat je alles nog even rustig op je in kon laten werken. De meditaties bij Margriet zijn zeker een aanrader als je aan jezelf wil werken en je blik wilt verruimen, onder begeleiding van een integere en betrokken persoon.
W.
Ik wil je zo ontzettend bedanken. Zo ver weg maar voor mijn gevoel vanaf het eerste contact zo dichtbij Je bent een onwijs goed en lief mens. Ik hoop dat mijn dochter positief een draai gaat maken. Je hebt een gave mij in ieder geval hoop te geven. 1000 maal dank dat je op ons pad bent gekomen.
K.
Nogmaals dank voor de liquid light-sessie van een paar weken terug. De living grail druppels hebben een sterke uitwerking gehad, ik ben er enorm van opgeknapt! De vervelende gevoelens over het oude leven in Egypte zijn weg, het is nu alsof het gewoon een van de vele, gelijkwaardige levens/scripts was waarvoor mijn ziel bewust heeft gekozen. De belemmerende binding met het verleden is weg, wat zich naast een verbeterde stemming en meer energie heeft geuit in plotseling en verwoed opruimen en weggooien van allerlei dingen in huis :-), letterlijk ruimte maken voor nieuwe dingen. Ik heb me ook sterk gerealiseerd hoe ik me afhankelijk maakte van goedkeuring van buitenaf, dit vertaalde zich ook naar mijn relatie. Ik wachtte maar af tot hij initiatief zou nemen met van alles. Ik heb nu besloten de leiding te nemen en dat heeft een positieve uitwerking. Zonder dat ik iets heb besproken of gevraagd, begint hij nu ook dingen aan te pakken. Interessant he!
M.
Ik wil je toch nog even laten weten dat je "sessie" behoorlijk veel met me heeft gedaan. Erg fijn ook dat je mij een schrijven hebt doen toekomen van de remedies. Iedere dag lees ik meerdere malen de stukjes tekst, vaak na het innemen van de druppeltjes en het helpt echt. Daarnaast drink ik nu meer water, waardoor ik het gevoel heb meer te stromen en minder vast te zitten. Ook let ik beter op mijn eten. Die vrijdag na het bezoek aan jou heb ik zowaar ook nog een soort plan opgesteld als leidraad voor de komende dagen. Zo ben ik zaterdag allereerst gestart met het gaan opruimen van de kelder. Hoe symbolisch ... ik dacht laat ik dan ook maar bij de 1e chakra beginnen. Ik heb verder voor dit weekend een duidelijke grens aangegeven t.a.v. mijn ouders, namelijk dat ik even met rust gelaten wil worden de komende tijd. Er lijkt nu ook weer meer lichaamsbewustzijn te zijn, in ieder geval probeer ik nu dagelijks meer bewuste aandacht aan mijn lijf te geven. Als allerlaatste probeer ik mezelf niet teveel onder druk te zetten c.q. mezelf niet "gek" te maken, maar dit blijkt toch het hardnekkigst te zijn. Mezelf hier steeds maar weer aan blijven herinneren is denk ik het beste. Kortom, ik heb best wel een "werk-weekend" gehad, maar zeker in de goede zin van het woord. Het is heel bijzonder geweest Margriet. Ineens herinner ik me ook een moment dat ik erg dicht bij mijn emoties kon komen en hoe pijnlijk dit ook was, was het ook goed. Je moet weten dat ik me de afgelopen dagen erg gedragen heb geweten door jou....
E. en dochter van 4 jaar
Ik zou je laten weten hoe het met ons ging na het gebruik van de Celzouten en Bloesems (via afstandconsult met foto's). Van mijn dochter kan ik zeggen dat ze heel veel lijkt te hebben losgelaten. Letterlijk eerst veel zweten en koorts (2x) + zere oren. En nu ontwikkelt ze zich heel snel. Dingen waarvoor ze een tijd geleden faalangstig werd, lijken nu weg. Ze durft weer naar haar kamer te gaan alleen. Zonder dat ze weer terug rent vanwege monsters. Ze tekent weer uit zichzelf (i.p.v. kleurplaten). Ze experimenteert met dingen, etc. Ze lijkt mondiger, assertiever en lijkt beter tegen een stootje te kunnen. Ze oogt letterlijk stabieler. Ze is net begonnen aan haar wendagen op de (Montessori) basisschool. Opvallend vind ik dat ze bij de tweede keer meteen lekker in haar vel leek daar. Ze is wel moe na de tijd maar niet zo "uitgewoond" als ik haar wel eens thuis kreeg van de (reguliere) peuterspeelzaal. Ze lijkt zich snel te herstellen van een drukke dag en ze is flexibeler geworden in dingen die anders gaan dan dat ze anders gaan. Graag zou ik nog wel voor haar willen weten of ze nog aanvullende dingen nodig heeft / kan gebruiken na deze celzouten en bloesems. Ze lijkt nu vrij hyper maar dat kan ook in de lucht hangen. Plus nieuwe dingen kunnen ook heel veel energie geven natuurlijk. Wat mezelf betreft merk ik van het "vurige"/"ontvlambare" de scherpe randjes er vanaf zijn. Dat stuk voelt ook niet als van mij. Ook bij mij voelt het wat stabieler en constanter. Ik heb periodes gehad dat ik uren sliep en nog niet uitgeslapen wakker werd en nu heb ik alweer nachten dat ik de halve nacht wakker ben. Dagen van enorme energie en dagen van niet vooruit komen. Al heb ik dit eigenlijk om de haverklap met alles wat er in het universum gebeurd. Er is wel ruimte gekomen om nieuwe mogelijkheden te zien en inzichten in verbeterpunten. En ik trek meer mijn eigen plan en zie daar nu mensen in mijn omgeving (positief) op reageren. Voor mezelf heb ik het gevoel dat er een laag van de ui af is maar dat er nog een laag is die nog wel wat aandacht nodig heeft. Misschien toch fijn om zowel mijn dochter en mij nog eens te bekijken'.
Vervolgdruppels na half jaar n.a.v. het terugkeren van 'monsters' bij meisje van 4 jaar.
'Sinds de druppels heb ik veel vooruitgang bij haar gezien in het contact met anderen maar ook in het omgaan met onverwachte dingen. Dank voor de samenstelling weer! Ze heeft het niet meer over monsters en ze rent weer het hele huis door. Ze zoekt meer contact met mensen & kinderen, vertelt van alles aan wildvreemden (die voor haar goeie vibe hebben). In familiecontact lijkt ze zelfverzekerder. Ze beweegt zich in het geheel vrijer, probeert meer dingen uit. Wanneer iets niet lukt is het geen groot "drama" meer en als ze ergens valt oid dan roept ze ook niet meteen meer dat ze naar huis wil. Behalve als ze moe is dan maar dat lijkt me heel logisch. Wanneer ze iets spannend vind benoemd ze het nu zelf. Afwijken van de weekplanning die ze heeft (hebben we omdat ze anders de hele dag vroeg wat en wanneer we ergens heen gingen) zorgt altijd voor veel vragen naar het hoe en waarom (nog steeds) alleen volstaat een duidelijke uitleg nu wel en blijft ze er niet in hangen. Het is voor haar sneller oké en ze gaat weer door, zeg maar. Ze legt zich sneller bij dingen neer in die zin. Ze kijkt nog wel regelmatig naar de weekplanning maar hangt er niet meer zo aan als eerst. In een speeltuin wil ze graag weten waar je zit maar dat is dan ook het enige. Ze komt niet om de paar minuten buurten en gaat verder helemaal haar eigen gang. Leuk om te zien. We hoeven niet overal meer mee te helpen omdat ze vind dat ze het niet kan. Ze lijkt het te vertrouwen te hebben dat ze het zelf wel kan. Heel mooi dus! Ze vraagt ook meer aan anderen als ze iets wil weten in plaats van dat ze aan ons vraagt of wij het voor haar kunnen vragen. Ze doet meer aan fantasiespel en als ze tekent tekent ze de gezichtjes nu rechtop ipv op hun zij'.
G.
Margriet heeft voor mij een transformatie opstelling op afstand gedaan. Ze begon met een eerste opstelling en ik kreeg duidelijke tekst en uitleg. Gedurende een aantal dagen keek ze of er iets was verschoven en of er een nieuwe kaart bij moest. Dit kreeg ik dan terug gekoppeld via de mail en als ik vragen had, dan kon ik ze stellen. Alles werd goed uitgelegd en het sloot naadloos aan op waar ik mee bezig was. Tot slot heeft ze een healing gedaan en daar voelde ik heel sterk de werking van. Het heeft me geholpen om blokkades en oud zeer los te laten, waardoor ik nu weer nieuwe stappen kan zetten.