Energiebehandeling
 
Waaruit bestaat een Energiebehandeling
De energiebehandeling die ik geef, bestaat uit het in balans brengen van het lichaam en het in het bewustzijn helpen brengen van vastzittende emoties en blokkades. Hierbij gebruik ik elementen uit de Harmoniserende behandeling van Sensi-therapie, Reiki, voetmassage, Holistic Pulsing en maak ik gebruik van visualisaties, affirmaties, (tarot)kaarten, energieremedies en alles wat intu´tief naar voren komt. Hierdoor ontstaat een weldadige ontspanning en aanwezig zijn in het lichaam en in het moment. Doordat de energie weer in beweging wordt gebracht kan er nieuwe doorstroming ontstaan waardoor je ook in je dagelijks leven en in je relaties veranderingen kunt inzetten.

Hoe helpt het je?
Het helpt je enorm vooruit om op gevoelsnivo bewust te worden van aanwezige gevoelens en emoties. Door deze te voelen, er uiting aan te geven en te accepteren kun je ze loslaten en ontstaat er nieuwe ruimte in je lijf en in je hoofd. We weten vanuit ons hoofd vaak wel wat anders zou moeten, maar het lijf wil ook iets te zeggen hebben.
Fysieke klachten kunnen geleidelijk verminderen of verdwijnen naarmate er meer bewustwording ontstaat en er daadwerkelijke veranderingen ingezet worden.
Het is uiteraard aan jou om er ook gevolg aan te geven. Je lijf wil je via pijntjes en klachten een signaal geven dat er iets aandacht vraagt en anders wil. Zodra dat bewustzijn er is en de reden achter de klacht gezien en gevoeld is, hoeft je lichaam je niet meer via pijn en ongemak te waarschuwen.
Mijn uitgangspunt is dat alles er mag zijn en dat licht er alleen maar kan zijn als ook het duister gezien en geaccepteerd wordt. Ik bied je de ruimte om helemaal jezelf te zijn in alles wie je bent. Door jezelf in alles wat er is, te accepteren, te waarderen kun je de weg naar jezelf weer terug vinden.


Effecten
Tussen de sessies door, kun je vermoeidheid ervaren t.g.v. het zuiveringsproces, dat je ook lichamelijk kunt gaan ervaren. Pijntjes of gevoelens en emoties kunnen (tijdelijk) de kop opsteken, maar verdwijnen weer, zodra je er naar luistert en ze kunt accepteren.
Elke verschuiving in energie heeft tijd nodig om te integreren in je lijf en in je leven. In deze processen zul je ook zelf stappen moeten zetten. Je krijgt a.h.w. de sleutels in handen, maar je moet zelf de deur nog opendoen en de drempel over.

De behandeling vindt plaats op een behandeltafel. Hierbij hoeven alleen de schoenen uit. Het is fijn om sieraden thuis te laten en gemakkelijke kleding aan te doen. Als je dat prettig vind kun je extra warme sokken meenemen.


Attentie
Deze behandeling is een aanvulling en geen vervanging van behandelingen door huisarts of specialist. U dient voorgeschreven medicijnen en therapie altijd te blijven gebruiken. Medicatie kan alleen en uitsluitend in overleg met uw behandelend arts, aangepast worden.