Healing met Ascension Tools
 
Ascension Tools zijn instrumenten van glas, die niet alleen mooi zijn om te zien, maar vooral bijzondere harmoniserende en helende eigenschappen bezitten. Ze zijn dragers van scheppingsenergie die door een groep Lichtmeesters, genaamd the Guardians of the Flame, aan de mensheid zijn geschonken en die op hun verzoek en aanwijzingen vorm heeft gekregen in deze bijzondere Tools. Deze instrumenten werken als leraren die het leven op aarde helpen verlichten. Ze helpen ons los te laten en te helen, zodat we vervuld van plezier kunnen leven, in gezondheid en harmonie. Elk Ascension-instrument doet dat op zijn heel eigen manier.

Elke Tool brengt zuivere lichtenergie die mensen helpt om weer in hun kracht te komen en veranderingen aan te brengen waar nodig is. Ze nodigen ons uit om onze innerlijke groei met meer lichtheid te gaan, om sneller door veranderingsprocessen heen te gaan en de hobbels op onze weg in een ander licht te zien. Ze helpen om onze leef- en werkruimtes en ons eigen energieveld schoon te houden. Ze ondersteunen ons om onze essentie opnieuw te leven en het licht te herkennen dat wij in wezen zijn.

Het woord Ascension staat voor bewustworden, een hoger niveau van kennis verkrijgen. Bewustwording is een proces dat elke dag opnieuw onze aandacht vraagt. Ieder mens doorloopt zijn eigen unieke proces, met eigen vreugdevolle en verdrietige ervaringen en herinneringen. We hebben allemaal onze lichamelijke en emotionele ongemakken, ziektes, zorgen en verplichtingen. Dat alles is een onderdeel van de weg naar het licht. Bewustwording ruimt op. Het helpt ons om onszelf te reinigen van belastende emoties en herinneringen, malende gedachten en belemmerende overtuigingen die onze heelwording in de weg zitten.

De lichtinstrumenten van Ascension bevatten een rijkdom aan behulpzame krachten, die ons ondersteunen op deze weg van bewustwording. Natuurlijk blijven we als mensen zelf verantwoordelijk voor de stappen die we zetten en de keuzes die we maken. We hoeven het echter niet alleen te doen.

Praktisch

Een Ascension healing wordt zittend, soms staand gegeven en duurt ongeveer tussen 45-60 minuten. Ik maak o.a. gebruik van affirmaties, orakelkaarten of andere lichtenergieŽn, wanneer van toepassing. We starten met een intentie die je n.a.v je vraag of thema kunt formuleren.