Transformatieopstelling en Healing op afstand
 
Om inzicht te krijgen in een vraag of probleem, is het heel verhelderend om via orakelkaarten inzicht en overzicht te krijgen. Daardoor kun je je beslissingen wellicht gemakkelijker nemen of aansturen op verandering in je situatie. Het gaat om situaties die in je huidige leven spelen. Over toekomst kan ik geen uitspraken doen en dat is ook niet mijn insteek van een legging of een opstelling. Jij bepaalt zelf je toekomst door de keuzes die je in het heden maakt. De opstelling helpt je om je vraag helder te krijgen en zaken uit elkaar te pluizen. Soms zijn er onbewuste processen aan de gang, waardoor iets niet loopt of je blijft steken. Een healingopstelling geeft niet alleen meer inzicht, maar tegelijkertijd doet de energie ook zijn werk, waardoor beweging en verschuiving in de situatie kan ontstaan.
Een opstelling bied je een weg die je kunt gaan. Je beslist zelf of je daarin mee gaat.

Ik maak gebruik van de diverse soorten orakeldecks en ondersteun de boodschappen met remedies, kristallen, Ascensiontools, voorwerpen, zelfs klank. Decks zijn o.a Osho Zen Tarot, diverse soorten Engelenkaarten, Meesterkaarten, Lightkeepers, Bloesemkaarten, Kleurkaarten, Energie kaarten en Affirmatie kaarten en overige sets. Zo kun je een probleem helemaal uitpluizen en handvaten krijgen om verder te kunnen.
Hoe gaat het in zijn werk?
Praktisch gezien is het nodig om te werken met een recente foto waar je alleen op staat. De foto en je naam gebruik ik om op je energie af te stemmen en te kiezen wat je verder kan helpen. Je foto komt in de opstelling te liggen en de kaarten, remedies, kristallen e.d die op je vraag van toepassing zijn, komen daarbij te liggen. Gedurende de tijd kan het zijn dat er iets weggehaald, verschoven of iets toegevoegd gaat worden. Over het algemeen blijft een opstelling gedurende 24 uur actief. Je ontvangt een foto van de opstelling, met een toelichting, evt. vragen of een opdrachtje. Dat is persoons- en situatieafhankelijk. Zou je direct na de eerste opstelling nog aanvullende begeleiding willen dan is dat mogelijk tegen een meertarief. Je opstelling blijft dan langer staan en wordt per dag opnieuw bekeken en ge-update. Ik neem je als het ware een stukje mee op je Pad. Je kunt dan kiezen voor een 3 of 4-daagse coaching, waarin ik per dag een update geef en vragen beantwoord, die van toepassing zijn op je beginvraag.
Als afronding sluit ik een kort of langer traject af met een healing op afstand, waarvoor we een tijdstip afspreken.